Η νέα τεχνολογία Compact Extreme της Makita παρουσιάζει τις ισχυρές μπαταρίες 10.8v slide που έρχονται σε 1.5Ah, 2.0Ah και 4.0aH. Μπαταρίες πολλαπλών επαφών με κυψέλες υψηλής χωρητικότητας.

twin 18v cordles

Η σειρά "CXT" της Makita από εργαλεία 10,8V που διαθέτουν μια νέα μπαταρία διαφανειών ως προσθήκη στα τρέχοντα εργαλεία 10,8V. Η νέα μπαταρία λιθίου-ιόντων 10.8V, παρόμοια με την μπαταρία ιόντων λιθίου 18V που χρησιμοποιείται στην ευρύτερη περιοχή εργαλείων, διαθέτει ακροδέκτες πολλαπλών επαφών για την εξασφάλιση σταθερής επαφής ακόμα και κάτω από ακραίες συνθήκες δόνησης. Η μπαταρία προσαρμόζεται εύκολα στα εργαλεία και τους νέους φορτιστές και έχει το ίδιο υψηλό επίπεδο δομικής αντοχής καθώς και ενσωματωμένη προστασία για την αποφυγή υπερφόρτισης ή υπερβολικής εκφόρτισης.
Μικρή και ευέλικτη:

    Ενδεικτική λυχνία δείκτη καυσίμου LED μπαταρίας

 
Makita UK - CXT Back LED Gauge Display


    Μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας
    Ατομική παρακολούθηση κυττάρων
    Κύκλωμα προστασίας
    Χαμηλή απόδοση θερμοκρασίας

Makita - CXT

Τα εργαλεία παρέχονται με μπαταρίες 2.0Ah ή 4.0Ah. Αυτές οι νέες μπαταρίες έχουν κύκλωμα προστασίας υπερφόρτωσης , λειτουργούν στους -20 ° C και διαθέτουν ενδεικτική λυχνία μέτρησης LED 4 βαθμίδων. Μαζί με κάθε εργαλείο παρέχουμε τον τυπικό φορτιστή DC10WC. Η νέα μπαταρία slide 10.8V είναι τοποθετημένη στην πιο πρόσφατη σειρά εργαλείων "CXT", η οποία περιλαμβάνεται σε σετ, δραπανοκατσάβιδα, κατσαβίδια, δισκοπρίονο και σκούπα.